Konalaterra

Search
Close this search box.

Suomen Urheiluhierontakeskus Kappelikuja 6:ssa

Suomen Urheiluhierontakeskus (SUHK) palvelee asiakkaitaan useissa toimipaikoissa pääkaupunkiseudulla. Yrittäjä Jari Antikainen kertoo, että he ovat olleet Tallbergin asiakkaita jo vuodesta 2008. Tänä aikana yhteiset toimintamallit ovat hioutuneet toimiviksi – ja hioutuvat edelleen. Tänä kesänä avattiin uusin toimipiste Kappelitie 6:een, ja SUHK koki Tallbergin uuden tilasuunnittelupalvelun ”täydelliseksi palveluksi”.

Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaan hoitokokemuksen ja se asettaa vaatimuksia myös toimitiloille.

Jari Antikainen SUHK:sta kertoo, että heidän toimipisteidensä pitää olla hyvien liikenneyhteyksien päässä. Laadukkaan palvelukokemuksen saavuttamiseksi toimipisteiden tulee olla viihtyisät niin asiakkaan, kuin ammatinharjoittajankin mielestä.

– Haluamme olla alamme houkuttelevin työpaikka ja siksi toimipisteiden tulee olla toimivat myös ammatinharjoittajiemme mielestä. Meidän on mietittävä myös, miten tilojen avulla voimme parantaa työviihtyvyyttä, kiteyttää Jari Antikainen SUHK:n toimitilastrategian. Hän on Suomen Urheiluhierontakeskuksen perustaja yhdessä Terhi Antikaisen kanssa.

Vuonna 2008 yritys otti ensimmäistä kertaa käyttöönsä ”omat tilat”. Ne löytyivät Suomenojan liikenneympyrän läheisyydestä Tallbergilta.

– Tarjolla olleet tilat tuntuivat todella isoilta, olimmehan vasta tehneet päätöksen muuttaa omiin tiloihin. Käytössämme oli vastaanottoaula, taukotila ja peräti kahdeksan hoitohuonetta. Vuonna 2018 toimitilamme jäivät pieneksi, jonka jälkeen saimme käyttöömme isommat tilat samasta rakennuksesta, Antikainen sanoo.

Yhtäkään toimipaikkaa ei ole näin helposti perustettu.

SUHK on ollut Tallbergin asiakkaana 12 vuotta ja pitkä suhde on selkeyttänyt vuokranantajalle yrityksen tarpeita liiketilojen osalta.

– On selvää, että 15 vuoden aikana myös tilojen osalta on tullut jonkinlaisia ongelmia, mistä olemme kontaktoineet Tallbergia. Jokainen tiloihin liittyvä huolemme on aina hoidettu viivyttelemättä kuntoon, Jari Antikainen kertoo.

– Kun Tallberg tarjosi yrityksellemme uusia tiloja Kappelitie 6:een, oli päätös helppo tehdä. He tiesivät tarkalleen, mitkä olivat meidän tavoitteemme, ja neuvottelut etenivät nopeasti, Antikainen jatkaa.

Tallberg on tarjonnut asiakkailleen Niittykummun tiloissa uutena palveluna tilasuunnittelijan apua. Kappelitie 6:ssa suunnittelusta on vastannut sisustussuunnittelija Milla Tallberg. Hän vastaa myös useissa muissa Tallbergin kohteissa tila- ja sisustussuunnittelun palveluista.

– Tilasuunnittelu oli minulle uusi palvelu, ja se on näin vuokralaisen näkökulmasta täydellinen. Yhtäkään toimipaikkaa ei ole 15 vuoden aikana näin helposti perustettu, Antikainen kiittelee.

Uudet tilat huokuvat hyvää vointia

SUHK:n tilat Kappelitie 6:ssa ovat ilmavat ja valoisat: ne huokuvat hyvinvointia ja ammattimaista otetta, tänne on kiva ja turvallista tulla. Uusien tilojen suunnittelussa keskityttiin muun muassa valaistukseen ja yleiseen ilmeeseen. Suunnittelijan avulla vastaanoton ja aulan tilat suunniteltiin asiakkaille miellyttäviksi.

– Tunnemme asiakkaan tilatarpeet, joten pystyimme tilojen suunnittelussa ottamaan heti huomioon heidän asiakkaidensa tarpeet. Lisäksi kiinnitimme tilan jakoon erityistä huomiota. Käytössähän on vastaanottohuoneiden lisäksi aula, keittiö ja erillinen jumppasali, jotka toteutettiin uudistamalla vanhaa koppikonttoripohjaa. Eri toiminnallisuuksien tarvitsemien rakenteiden lisäksi ratkoimme huolellisesti muun muassa sisäilman sekä akustiikan kysymyksiä, Jouni Nylund Tallbergilta kertoo.

Kappelitie 6 on uudistunut – työ jatkuu

Kappelitie 6:n kiinteistö on uudistunut tämän vuoden aikana. Sijainti Niittykummun metroaseman ja isojen liikenneväylien solmukohdassa on loistava toimistotyöpäivää sekä muun muassa kuntoutus- ja hyvinvointipalveluja ja iltaan asti jatkuvia harrastuksia ajatellen.

Kiinteistön toinen siipi on suunniteltu erityisesti toimistokäyttöön aula- ja ravintolapalveluineen. Näitä osioita on modernisoitu vuoden 2020 aikana. Tässä yhteydessä on myös talon kolmanteen kerrokseen lisätty toimistohotellitilaa. Noin 10 – 15 neliömetrin toimistotiloja vuokrataan aulapalvelusta.

Kiinteistön Länsiväylän suuntaisesta siivestä on suuri osa erilaisten palveluyritysten käytössä. Täällä sijaitsevat myös aivan uudet Suomen Urheiluhierontakeskuksen ja Star Dance Studion tilat.

– Pian saamme Kappelitie 6:een myös kampaamopalvelut. Tilat taipuvat mainiosti eri tarkoituksiin, kertoo Jouni Nylund.

Tutustu Suomen Urheiluhierontakeskukseen tästä

Kysy lisää Kappelitie 6:n tiloista ja palveluista: Jouni Nylund p. 0400 308 442 tai

jouni.nylund@tallberg.fi tai tutustu verkossa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Kappelikujan kiinteistössä tapahtuu